"Onder bezielende leiding van Corrie Beer hanteren wij de PK-methode, ofwel Plezier is Kwaliteit!!”

Popkoor Enjoy

Ons koor is opgericht in 2005 door een clubje enthousiaste mensen. Om de week op donderdagavond repeteren we in bar de Ketel in Vorstenbosch. Ons repertoire bestaat uit popnummers van de jaren 70 tot hedendaagse nummers. Ons koor telt maar liefst 80 leden vanuit de hele regio; van Veghel tot Heesch, van Nuland tot Langenboom. Songcoach Henny van Houtum hanteert de PK-methode, ofwel Plezier is Kwaliteit!!
Een jaarlijks terugkerend evenement is ons optreden in Paradiso, met een heuse afterparty in één van de vele kroegen in Amsterdam. En........ we hebben nog veel meer van dit soort prachtige juweeltjes in ons bestaan meegemaakt; 
- optreden met Baby Blue
- Mooi weer de Leeuw (samen met Maggie McNeal)
- Fabriek Magnifique
- Proms in Heeswijk-Dinther
- korenmiddag in de Kersouwe
- Veghel4Warchild (met de drie Baritons en Van Dik Hout)
- met Danny de Munk en Henk Poort in de Blauwe Kei
- meewerken aan een tv-commercial


Hou je ook zo van zingen en gezelligheid? Dan is ons koor echt iets voor jou! Je bent van harte welkom om een keertje te komen luisteren tijdens onze repetities.
 

"Een popkoor van ruim 80 personen en uitgebreid repertoire"

Bennie Ruijs

Voorzitter

Hoi,  

Ik ben Bennie Ruijs, woon in Heesch en ben sinds november 2017 lid van popkoor Enjoy. Vanaf het eerste moment voel ik mij dankzij een fantastische groep mensen helemaal thuis bij dit koor. Het samen een mooie zangprestatie- en samen een mooi optreden verzorgen vind ik prachtige ervaringen. Daarnaast merk ik bij iedere repetitie weer, dat het samen werken aan deze groepsprestatie in een kei Plezierige sfeer inderdaad alleen maar tot Kwaliteit kan leiden! 

 

Als voorzitter sinds februari 2019 hoop ik samen met deze enthousiastelingen nog vele mooie momenten te beleven. Leontine Kerkhoff

Financiën

Hoi,
Ik ben Leontine Poulussen en een van mijn levensmotto’s is: “Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd”.
Ik ben opgegroeid in een muzikale familie. Mijn vader was ruim 60 jaar lid bij de drumband en harmonie van Volkel en tijdens mijn kinderjaren, gaf hij drumles bij ons thuis in de keuken. Ook is het in onze familie een traditie om bij een speciale verjaardag of jubileum een lied te maken. Dus het zingen is mij met de paplepel ingegoten. Ook alle drie mijn broers zijn nog steeds actief met het maken van muziek bij diverse muziek gezelschappen. Het leuke van zingen vind ik, dat je overal en altijd je ‘eigen’ muziekinstrument bij je hebt.

 

Sinds september 2008 ben ik lid van Popkoor Enjoy en nog steeds met veel plezier. Nu ben ik ook actief als penningmeester van deze gezellige club. Een taak die ik erg leuk vind om te doen, want ook met cijfers werken is een hobby van mij.Marga Goosens

Communicatie

Hoi,

 

Mijn naam is Marga Gossens en woon in Heeswijk-Dinther.

Ik ben al bijna vanaf het eerste uur lid van Popkoor Enjoy. Ik heb daardoor al vele mooie repetitie avonden meegemaakt en ben bij bijna alle optredens geweest. Dit is altijd iets leuks om naartoe te werken. Ik vind het een gezellig koor waar veel leden ook al jaren lid zijn en dat wil toch wel wat zeggen. Samen zingen is leuk, dit geeft ontspanning en plezier voor mij.

Sinds oktober 2021 zorg ik voor de communicatie binnen het bestuur, daarbij beheer ik ook de facebook pagina van popkoor Enjoy. Om zo te zorgen dat popkoor Enjoy ook een beetje in de schijnwerpers komt. Want dat verdient het.Christel Weijers

Secretariaat

Mijn naam is Christel Weijers en ik woon in Veghel. Sinds 2008 ben ik lid van Enjoy, en daar heb ik al veel plezier van gehad. Het is bekend dat zingen goed is voor je gezondheid: het ontspant en geeft energie, en zo voel ik dat zelf ook. Bovendien is het erg leuk om samen toe te werken naar een optreden. Je hoeft zelf geen groot zangtalent te zijn: als al die 80 stemmen samen komen, gebeurt er vaak iets bijzonders, en klinkt het als een mooi geheel!

 

Sinds februari 2019 ben ik lid van het bestuur, en vervul ik alle taken die met communicatie te maken hebben. Daarmee hoop ik een bijdrage te leveren aan het koor, zodat plezier en gezelligheid bij alle leden voorop kunnen blijven staan!Harry van de Ven

Techniek

Hallo,

Ik ben Harry van de Ven en woon in Vorstenbosch. Enjoy zie ik al jaren als een gezellige groep muzikanten die regelmatig mooie optredens verzorgt. 
Voor mij voldoende redenen om me in 2016 aan te melden bij het koor. Tijdens de 2-wekelijkse repetities in De Ketel kun je mij steevast tussen de baspartijen terugvinden. Inmiddels heb ik enkele leuke optredens achter de rug en heb geen enkele spijt van mijn aanmelding. 

Eind 2017 ben ik lid van het bestuur geworden. In deze nieuwe rol ga ik mezelf in eerste instantie richten op een stukje PR. Daarnaast denk ik dat er met nieuwe bestuursleden ook nieuwe ideëen ontstaan. Met name dat laatste trekt mij wel aan.

Kortom, ik heb nu al zin in alles wat ons te wachten staat...Hieronder zie je ons repertoire. Bij enkele nummers kun je de MP3 beluisteren. Veel luisterplezier!
TitelArtiest 
A brand new dayThe Wiz
AdiemusKarl Jenkins
AfricaToto
All around my hatSteeleye Span
AngelsRobby Williams
Bad RomanceLady Gaga
BrabantGuus Meeuwis
California DreamingMamas and the Papas
Can't stop the feelingJustin Timberlake
Circle of lifeElton John
Ding a dongTeach In
Does your mother knowABBA
Go like ElijahChi Coltrane
HallelujahLeonard Cohen
HeavenBrian Adams
How will I knowJessica Folcker
I can't explainK-otic
I gotta feelingBlack Eyed Peas
I still haven't foundU2
I've got the music in meKiki Dee
It's raining menWheater Girls
Je hoeft niet naar huis vannachtMarco Borsato
TitelArtiest 
Lean on meBill Withers
Let's get loudJennifer Lopez
Like a prayerMadonna
Make you feel my loveAdele
Make you feel my loveBilly Joel
Mr. BlueskyElectric Light Orchestra
Oh happy daySister Act
Somebody to loveQueen
Something inside so strongLabi Siffre
Song for WarchildMultimix
Sweet GoodbyesKrezip
Take me to your heavenCharlotte Nilsson
Terug naar de kustMaggie MacNeal
The longest timeBilly Joël
UmbrellaBaseballs
Viva la VidaColdplay
Wake me upAvicii
We are hereAlicia Keys
Why tell me whyAnita Meyer
WonderwomanLeaf
You raise me upJosh Groban
You're the voiceJohn Farnham


DatumActiviteitTijdstipEntree
Donderdag 9 december 2021Repetitie hele koor20:30u
Donderdag 16 december 2021Groepsrepetitie voor partijen Laag20:30u
Klik hieronder op een album om de foto's van dit evenement te bekijken. Bekijk ook een aantal video's van optredens.
Uit Markt Den Haag
Pinksterfeesten Nistelrode
Hoi, wij zijn Chris en René en hebben de fanclub opgericht van popkoor Enjoy. In het oprichtingsjaar van het popkoor besloten we samen om een fanclub op te richten. Wat als een grapje begon werd al snel werkelijkheid. Tijdens een repetitieavond hebben we alle partners van de leden van Enjoy gebeld om te vragen of ze lid wilden worden van de fanclub. Het idee werd dolenthousiast ontvangen! We hebben voor alle fanclubleden een T-shirt laten bedrukken met Enjoy erop en tijdens het eerste grote optreden in Vorstenbosch zijn we als verrassing met onze fanclubshirts vooraan gaan staan. Dit hadden de leden niet verwacht en er kwam een groot applaus. Op de donderdagavond tijdens de repetities zijn we als oprichters van de fanclub voor 99% aanwezig en genieten we altijd weer van de mooie klanken. Ook gaan we mee als er weer eens een optreden op de agenda staat. Zo zijn we al diverse keren mee naar Amsterdam geweest waar Enjoy ieder jaar een optreden geeft in Paradiso en ook bij alle andere activiteiten laten we ons graag zien. Wil je lid worden van de fanclub? Dan koop je eenmalig een Enjoy T-shirt, zodat je bij de optredens herkenbaar bent. Wil je jezelf nog verder uitdossen dan is er ook nog de mogelijkheid om de Enjoy das aan te schaffen. Dan maak je helemaal de blits! Verder zijn er geen kosten verbonden aan de fanclub.We hebben er nog altijd plezier in en we hopen Popkoor Enjoy nog vaak te mogen aanmoedigen.


Rene, Bram, Chris
"De fanclub onder leiding van Chris van de Ven!"

GASTENBOEK

BERICHT PLAATSEN

Naam:
Bericht:


Type hier "enjoy". Anders wordt uw bericht niet geplaatst!
Naam
E-mailadres
Onderwerp
Bericht

Ik ben geen robot

... of neem direct contact op

Bestuur Popkoor Enjoy

mail: popkoorenjoy@hotmail.nl

 

"Wil je ons boeken?
Neem vrijblijvend contact met ons op"
Inloggen leden
HOMEWIE ZIJN WIJBESTUUR
REPERTOIREAGENDAMEDIA
FANCLUBGASTENBOEKCONTACT