"Onder bezielende leiding van Karin Tooren hanteren wij nog steeds de PK-methode (Plezier=Kwaliteit)!!”

Popkoor Enjoy

Ons koor is officieel opgericht in 2006 door een clubje enthousiaste mensen. Om de week op donderdagavond repeteren we in gemeenschapshuis de Stuik in Vorstenbosch. Ons repertoire bestaat uit popnummers van de jaren 70 tot hedendaagse nummers. We hebben een groot koor met leden vanuit de hele regio; van Veghel tot Heesch, van Nuland tot Langenboom. Sinds augustus-2023 is Karin Tooren onze songcoach. Karin is een enthousiaste coach die ons koor plezier en kwaliteit geeft.
We hebben vele jaren jaarlijks op het podium gestaan van Paradiso in Amsterdam, waar we altijd goede recensies hebben kregen. En........ we hebben nog veel meer van dit soort prachtige juweeltjes in ons bestaan meegemaakt;

- Jesus Christ Superstar in Kersouwe

- Optreden met Baby Blue (Heerlijk Hemelrijk Festival)

- Mooi Weer de Leeuw (samen met Maggie McNeal)
- Fabriek Magnifique in Veghel
- Proms in Heeswijk-Dinther en in Heesch
- korenmiddag in de Kersouwe
- Veghel4Warchild (met de drie Baritons en Van Dik Hout)
- met Danny de Munk en Henk Poort in de Blauwe Kei
- meewerken aan een tv-commercial
Hou je ook zo van zingen en gezelligheid? Dan is ons koor echt iets voor jou! Je bent van harte welkom om een keertje te komen luisteren tijdens onze repetitie; stuur ons een mailtje en dan spreken we samen iets af!

"Een popkoor van ongeveer 60 personen en uitgebreid repertoire"

Bennie Ruijs

Voorzitter

Hoi,  

Ik ben Bennie Ruijs, woon in Heesch en ben sinds november 2017 lid van popkoor Enjoy. Vanaf het eerste moment voel ik mij dankzij een fantastische groep mensen helemaal thuis bij dit koor. Het samen een mooie zangprestatie- en samen een mooi optreden verzorgen vind ik prachtige ervaringen. Daarnaast merk ik bij iedere repetitie weer, dat het samen werken aan deze groepsprestatie in een kei Plezierige sfeer inderdaad alleen maar tot Kwaliteit kan leiden! 

 

Als voorzitter sinds februari 2019 hoop ik samen met deze enthousiastelingen nog vele mooie momenten te beleven. Leontine Kerkhoff

Financiën

Hoi,
Ik ben Leontine Poulussen en een van mijn levensmotto’s is: “Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd”.
Ik ben opgegroeid in een muzikale familie. Mijn vader was ruim 60 jaar lid bij de drumband en harmonie van Volkel en tijdens mijn kinderjaren, gaf hij drumles bij ons thuis in de keuken. Ook is het in onze familie een traditie om bij een speciale verjaardag of jubileum een lied te maken. Dus het zingen is mij met de paplepel ingegoten. Ook alle drie mijn broers zijn nog steeds actief met het maken van muziek bij diverse muziek gezelschappen. Het leuke van zingen vind ik, dat je overal en altijd je ‘eigen’ muziekinstrument bij je hebt.

 

Sinds september 2008 ben ik lid van Popkoor Enjoy en nog steeds met veel plezier. Nu ben ik ook actief als penningmeester van deze gezellige club. Een taak die ik erg leuk vind om te doen, want ook met cijfers werken is een hobby van mij.Marga Goossens

Communicatie

Hoi,

 

Mijn naam is Marga Gossens en woon in Heeswijk-Dinther.

Ik ben al bijna vanaf het eerste uur lid van Popkoor Enjoy. Ik heb daardoor al vele mooie repetitie avonden meegemaakt en ben bij bijna alle optredens geweest. Dit is altijd iets leuks om naartoe te werken. Ik vind het een gezellig koor waar veel leden ook al jaren lid zijn en dat wil toch wel wat zeggen. Samen zingen is leuk, dit geeft ontspanning en plezier voor mij.

Sinds oktober 2021 zorg ik voor de communicatie binnen het bestuur, daarbij beheer ik ook de facebook pagina van popkoor Enjoy. Om zo te zorgen dat popkoor Enjoy ook een beetje in de schijnwerpers komt. Want dat verdient het.Christel Weijers

Secretariaat

Mijn naam is Christel Weijers en ik woon in Veghel. Sinds 2008 ben ik lid van Enjoy, en daar heb ik al veel plezier van gehad. Het is bekend dat zingen goed is voor je gezondheid: het ontspant en geeft energie, en zo voel ik dat zelf ook. Bovendien is het erg leuk om samen toe te werken naar een optreden. Je hoeft zelf geen groot zangtalent te zijn: als al die 60 stemmen samen komen, gebeurt er vaak iets bijzonders, en klinkt het als een mooi geheel!

 

Sinds februari 2019 ben ik lid van het bestuur, en vervul ik alle taken die met het secretariaat te maken hebben. Ook ben ik contactpersoon voor de commissie kleding & choreografie. Daarmee hoop ik een bijdrage te leveren aan het koor, zodat plezier en gezelligheid bij alle leden voorop kunnen blijven staan!Sonja van der Heijden

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Sonja van der Heijden.

Ik riep altijd “ik kan niet zingen, maar doe het wel graag!” Hierin kwam verandering toen we vanuit ons werk de uitdaging kregen om met ons team een gelegenheid koor te vormen, toen bleek dat ik eigenlijk best wel kon zingen. Vandaar dat ik toen op zoek naar een koor ben gegaan.

Na mijn verhuizing naar Vorstenbosch wilde ik dichter bij huis een koor gaan zoeken en kwam al snel uit bij Popkoor Enjoy. 

Ik ben in 2022 lid geworden en voelde me al snel thuis in de groep en genoot van de repetities. Lekker bijladen na een drukke week lukt me hier altijd. Mede daardoor heb ik me, toen er plaats was aangemeld om lid van het bestuur te worden.  Sinds dit jaar hebben we ook verschillende commissies in het leven geroepen met daarin leden vanuit het koor en ik denk dat we daarmee een goede stap hebben gezet om er met z’n allen een leuk maar ook gezellig Popkoor van te maken.

Als bestuurslid leg ik de eerste contacten met nieuwe koorleden, en probeer deze zich net zo welkom te laten voelen als ik zelf ontvangen ben. Mariëlle van Gogh

Algemeen bestuurslid

Hoi,

Ik ben Mariëlle van Gogh, woon in Heesch en ben sinds het voorjaar van 2006 lid van dit geweldige koor. Sinds mijn zestiende zing ik al in een koor. Daarvoor stond ik al vaak samen met mijn broer en zus tijdens de afwas te zingen. Wat sporten voor de één is, is zingen voor mij. Het ontspant me, maar geeft me vooral weer veel energie; het is mijn uitlaatklep! De donderdagavond is (bijna) heilig voor mij. Eerst lekker geconcentreerd zingen, daarna gezellig in De Stuik onder het genot van een drankje met elkaar kletsen. En thuis natuurlijk ook op zijn tijd oefenen, dat hoort er ook bij.

 

Sinds april 2023 ben ik algemeen bestuurslid en ben ik de contactpersoon voor de commissies techniek en muziek. Karin Tooren

Dirigent

Karin Tooren is al vele jaren werkzaam en actief in de muziekwereld.

Na een opleiding dwarsfluit aan het conservatorium in Utrecht speelde zij jarenlang in diverse orkest- en musicalprojecten als fluitist. Op menig Brabantse muziekschool heeft zij les gegeven.

 

Sinds een aantal jaren heeft zij haar werkzaamheden uitgebreid en zich geschoold in de zang- en koorcoaching. In haar eigen praktijk geeft zij op haar geheel unieke manier stem- en zang coaching. Daarnaast is zij dirigent van diverse koren waaronder popkoor “Jukebox” uit Boxtel, vocal group “Of all places” uit Boxtel, de “Longstreet Singers” uit Waalwijk en popkoor Enjoy uit Vorstenbosch.

 

“Het mooiste geluid in de wereld voor mij is de menselijke stem. Iedere stem is uniek en heeft een waardevolle plek in het geheel.”  Hieronder zie je ons repertoire. Bij enkele nummers kun je de MP3 beluisteren. Veel luisterplezier!

TitelArtiest 
AfricaToto
AngelsRobby Williams
ArcadeDuncan Laurence
Bad RomanceLady Gaga
BrabantGuus Meeuwis
California DreamingMamas and the Papas
Can't stop the feelingJustin Timberlake
Go like ElijahChi Coltrane
HallelujahLeonard Cohen
HeavenBrian Adams
How will I knowJessica Folcker
I still haven't foundU2
I'm yoursJason Mraz
Lean on meBill Withers
TitelArtiest 
Make you feel my loveAdele
Mr. BlueskyElectric Light Orchestra
PerfectEd Sheeran
RollercoasterDanny Vera
Somebody to loveQueen
Someone you lovedLewis Capaldi
Something inside so strongLabi Siffre
Sweet GoodbyesKrezip
Take me to your heavenCharlotte Nilsson
UmbrellaBaseballs
Viva la VidaColdplay
We are hereAlicia Keys
What about usPink
You're the voiceJohn Farnham


DatumActiviteitTijdstipEntree
Donderdag 18 april 2024Jaarvergadering20.00
Donderdag 16 mei 2024Repetitie20.00
Donderdag 30 mei 2024Repetitie20.00
Donderdag 13 juni 2024Repetitie20.00
Donderdag 27 juni 2024Repetitie20.00
Donderdag 22 augustus 2024Repetitie20.00
Donderdag 5 september 2024Repetitie20.00
Donderdag 19 september 2024Repetitie20.00
Donderdag 3 oktober 2024Repetitie20.00
Donderdag 17 oktober 2024Repetitie20.00
Donderdag 31 oktober 2024Repetitie20.00
Donderdag 14 november 2024Repetitie20.00
Donderdag 28 november 2024Repetitie20.00
Donderdag 12 december 2024Repetitie20.00

Klik hieronder op een album om de foto's van dit evenement te bekijken. Bekijk ook een aantal video's van optredens.

Jesus Christ Superstar

Wat begon als een bedankje voor zorgmedewerkers uit de regio, groeide uit tot een waar spektakel van 4 uitverkochte shows.
Popkoor Enjoy is trots dat zij hun bijdrage mochten leveren aan deze fantastische productie

Uit Markt Den Haag
Pinksterfeesten Nistelrode

Hoi, wij zijn Chris en René en hebben de fanclub opgericht van popkoor Enjoy. In het oprichtingsjaar van het popkoor besloten we samen om een fanclub op te richten. Wat als een grapje begon werd al snel werkelijkheid. Tijdens een repetitieavond hebben we alle partners van de leden van Enjoy gebeld om te vragen of ze lid wilden worden van de fanclub. Het idee werd dolenthousiast ontvangen! We hebben voor alle fanclubleden een T-shirt laten bedrukken met Enjoy erop en tijdens het eerste grote optreden in Vorstenbosch zijn we als verrassing met onze fanclubshirts vooraan gaan staan. Dit hadden de leden niet verwacht en er kwam een groot applaus. Op de donderdagavond tijdens de repetities zijn we als oprichters van de fanclub voor 99% aanwezig en genieten we altijd weer van de mooie klanken. Ook gaan we mee als er weer eens een optreden op de agenda staat. Zo zijn we al diverse keren mee naar Amsterdam geweest waar Enjoy ieder jaar een optreden geeft in Paradiso en ook bij alle andere activiteiten laten we ons graag zien. Wil je lid worden van de fanclub? Dan koop je eenmalig een Enjoy T-shirt, zodat je bij de optredens herkenbaar bent. Wil je jezelf nog verder uitdossen dan is er ook nog de mogelijkheid om de Enjoy das aan te schaffen. Dan maak je helemaal de blits! Verder zijn er geen kosten verbonden aan de fanclub.We hebben er nog altijd plezier in en we hopen Popkoor Enjoy nog vaak te mogen aanmoedigen.


Rene, Bram, Chris

"De fanclub onder leiding van Chris van de Ven!"

GASTENBOEK

Bericht Toevoegen
< 1 2 3 4  >
José Damen heeft geschreven: (op 12-07-2014 21:23)
Lieve mensen van Enjoy.
Wat een spetterend optreden vanmiddag in Veghel. Grandioos, we hebben dan ook ontzettend genoten van jullie. Petje af!!!! Het meest hilarisch was het einde van jullie optreden wat wij met enkele leden van Zanggroep Just for Fun een beetje in het honderd hebben laten lopen. Maar sportief opgevat door jullie. Hahaha.
Wij zien erg uit naar 5 oktober in Mariaheide. Veel groetjes en ga zo door!!!!
Muzikale groeten

José Damen Just for Fun. Mierlo-Hout.
Melanie Verriet (popkoor Event) heeft geschreven: (op 15-06-2014 22:25)
Hoi zingcollega's.
Wat was het super om vanmiddag tijdens de korendag in Wijchen samen met jullie een aantal nummers te mogen zingen. Vooral Mr. blue sky. Die heeft denk ik bij heel veel mensen voor kippevel gezorgd! Wie weet tot ziens....
Ans en Wim Rijkers heeft geschreven: (op 03-02-2014 20:52)
Henny&Max bedankt dat we mee mochten naar Paradiso.

Het was geweldig,wat hebben we genoten.

Het Optreden was erg mooi met de solisten en je kunsten als dirigent knap hoor.

En dan in de bus, maar ja dat weet iedereen hoe gezellig dat is.

Wij wensen jullie allemaal nog heel veel plezier met zingen in het koor

Enjoy, toegewenst door Wim&Ans
Henny en Max heeft geschreven: (op 25-01-2014 18:59)
Het waren 2 geweldig mooie optredens de afgelopen week Zowel in Paradiso als in de Blauwe Kei hebben we ons weer van onze beste kant laten zien.
Chris vd Ven heeft geschreven: (op 24-01-2014 22:41)
Hoi beste koorleden van Enjoy, wat een superdag weer daar in Amsterdam. na twee jaar afwezigheid was ik er dit jaar weer bij. Ik ben er achter gekomen wat ik gemist heb in de twee jaren dat ik er niet bij kon zijn. Toi Toi Toi voor de organisatie en jullie optreden in Paradiso. De overwinning later op die zondag van Ajax maakten deze super dag geheel compleet.
< 1 2 3 4  >
Naam
E-mailadres
Onderwerp
Bericht

Ik ben geen robot

... of neem direct contact op

Bestuur Popkoor Enjoy

mail: popkoorenjoy@hotmail.nl

 

"Wil je ons boeken?
Neem vrijblijvend contact met ons op"
Inloggen leden